Hvis du ønsker at bytte eller returnere varer, kan du udfylde denne returseddel og sende den sammen med dine varer, senest 14 dage efter du har modtaget din pakke. Hænge- og prismærker skal sidde på alle returnerede varer.

Sko-æske må ikke bruges som forsendelsesemballage, men skal yderligere emballeres - så sko-æsken ikke tager skade.

BEMÆRK:
Du skal selv betale for at sende dine varer retur.

BEMÆRK - VORES HANDELSBETINGELSER GENERELT - SAMT PUNKTET: ”Varens stand, når du sender den retur:

Du kan også bytte og returnere dine varer i DANIEL butik i Hørsholm. Medbring blot din bon. Ved returnering i butikken bliver beløbet refunderet til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Dette skal derfor medbringes sammen med gyldigt ID med billede.

BEMÆRK: Vi vil altid forbeholdes os retten til at vurdere varens handelsmæssige værdi - efter vi har modtaget varen retur fra dig.

Få dine penge retur
Udfyld retursedlen og sæt X i ”Penge retur” ud for de varer, du gerne vil have pengene tilbage for. Beløbet bliver refunderet til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Der kan gå op til to uger før pengene findes på dit kort, afhængig af kort typen.

Bytte til en anden størrelse
Udfyld retursedlen og skriv hvilken størrelse, du ønsker i stedet. Vi sender den ønskede størrelse til dig, senest 5 hverdage efter vi har modtaget dine returvarer. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager og ikke kan skaffe den hjem, refunderer vi pengene til det betalingskort, der blev brugt ved købet.

Bytte til en anden vare
Gå ind på vores hjemmeside og lav en ordre på de nye varer på normal vis. Udfyld retursedlen og sæt X i ”Penge retur”.

Vi refunderer pengene for dine returvarer til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Der kan gå op til to uger før pengene findes på dit kort.

Reklamation
Hvis du oplever fejl på dine varer, skal du kontakte vores kundeservice på mail: shop@daniel.dk eller på tlf. 4586 2486. Vi vil hjælpe dig med det videre forløb.

Husk at skrive dit ordrenr. i mailen, så vi hurtigere kan hjælpe dig.

Modtaget en forkert vare
Hvis vi har sendt dig en anden vare, end du har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice på tlf. 4586 2486 eller mail: shop@daniel.dk. Husk at skrive dit ordre-nr. i mailen, så kan vi hurtigere hjælpe dig.