Forårsnyheder: Oplev magien fra ETRO, MISSONI, BORRELLI, FINAMORE, TOMBOLINI og BELVEST hos DANIEL

Foråret er endelig kommet, og med det kommer en verden af spændende mode- og stilmuligheder. Hos Daniel er vi begejstrede for at præsentere vores forårsnyheder, hvor vi har samlet de mest ikoniske og eftertragtede mærker inden for luksusmode.

Vores samarbejde med ETRO, MISSONI, BORRELLI, FINAMORE, TOMBOLINI og BELVEST har resulteret i en kollektion af smukke og tidløse styles, der vil fortrylle enhver modeentusiast.

ETRO tager dig med på en farverig og eventyrlig rejse med deres unikke mønstre og eksklusive tekstiler. Du vil blive betaget af deres karakteristiske paisley-mønstre og en levende palet af farver, der stråler af forårsglæde.

MISSONI byder på et væld af mønsterkombinationer og strikkede kreationer, der formår at forene elegance og komfort. Deres signaturstriber og unikke farvepalet bringer en ubestridelig lethed og glamour til forårsgarderoben.

BORRELLI og FINAMORE er kendt for deres ekspertise inden for skrædderkunst og håndværk. Deres skjorter og jakkesæt er fremstillet med omhu og præcision, og de repræsenterer det bedste inden for italiensk stil og elegance.

TOMBOLINI og BELVEST tilbyder en moderne og sofistikeret tilgang til herremode. Deres skræddersyede jakker, bukser og overtøj er designet med fokus på detaljer og pasform, hvilket sikrer et stilfuldt look, der skiller sig ud.

Vi ses i butikken. 

09. februar, 2023